Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30562
Title: Розробка електронного пристрою вимірювання температури коксової батареї
Authors: Кирбаба, Андрій Володимирович
Keywords: вимірювання
температура
коксова батарея
оптико- електронний пристрій
похибка
термостатування
Issue Date: Jun-2019
Publisher: Покровськ: ДонНТУ
Citation: Кирбаба, А.В. Розробка електронного пристрою вимірювання температури коксової батареї: Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.050802 «Електронні пристрої та системи» спеціальності «Електронні системи». – Покровськ, ДВНЗ «ДонНТУ», 2019. - 57 с.
Series/Report no.: Електронні пристрої та системи;
Abstract: Виконано аналіз характеристик і параметрів коксової батареї під час виробництва, а саме: характеристик і параметрів технологічного процесу отримання коксу, аналіз технологічного процесу коксування. Під час аналізу виконано обґрунтування необхідності вимірювання температури в діапазоні від 800 до 1450°С з величиною основної абсолютної похибки ±15°С. Проаналізовано типові структурні схеми оптико-електронних пристроїв вимірювання температури. Виконано розробку структурної схеми електронного пристрою вимірювання температури коксової батареї. У принциповій схемі вимірювального каналу температури коксової батареї розраховано параметри вихідного кола фотоприймача, попереднього та нормуючого підсилювачів оптико-електронного пристрою. Розроблені принципові рішення дозволяють виконувати безконтактне вимірювання температури в діапазоні від 800 до 1450°С з величиною абсолютної основної похибкою не більше ±15°С. Розроблений оптико-електронний пристрій виконувати безконтактне вимірювання температури в режимі реального часу.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30562
Appears in Collections:ОС "Бакалавр" КІТА

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019_Б_ЕлС15_Кирбаба_АВ.pdf1,23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.