Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30482| Title: | Дослідження впливу активних хімічних добавок на груповий склад кам’яновугільного пеку |
| Other Titles: | Investigation of the influence of active chemical additives on the group composition of coal tar pitch |
| Authors: | Пінчевський, Володимир Володимирович |
| Keywords: | КАМ’ЯНОВУГІЛЬНИЙ ПЕК МОДИФІКАЦІЯ ГРУПОВИЙ СКЛАД ПОЛІВІНИЛХЛОРИД |
| Issue Date: | May-2019 |
| Publisher: | Покровськ: ДонНТУ |
| Citation: | Пінчевський, В.В. Дослідження впливу активних хімічних добавок на груповий склад кам’яновугільного пеку: Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія» / В.В. Пінчевський. – Покровськ:. ДВНЗ ДонНТУ, 2019.- 69 с. |
| Series/Report no.: | Хімічні технології та інженерія; |
| Abstract: | У роботі розглянуто характеристику кам’яновугільного пеку, полівінілхлориду та поліметилметакрилату, їх властивості і груповий склад; та вплив процесу дистиляції кам’яновугільної смоли і її властивостей на властивості пеку; Розроблено методику компаундування пеку с добавками та визначенні методи аналізу групового складу пеку Наведено лабораторні дослідження, в яких було визначено, вплив активних хімічних добавок на груповий склад кам’яновугільного пеку. Зокрема залежність вмісту α1, α2 , β + γ- фракцій від часу модифікація кам’яновугільного пеку с ПВХ та ПММА. Побудовані кінетичні криві процесу модифікації кам’яновугільного пеку ПВХ та ПММА. Визначені залежності впливу часу модифікації, кількості ПВХ та ПММА на груповий склад ПКМ. Визначені умови максимального зростання α1 – фракції і α2 – фракції. |
| URI: | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30482 |
| Appears in Collections: | ОС "Магістр" МЕХТ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Пінчевський.pdf | 1,82 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.