Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30415
Title: | Формування системи оцінки і стимулювання персоналу підприємства |
Other Titles: | Formation of the system of assessment and stimulation of the personnel of the enterprise |
Authors: | Терефюк, Анастасія Ігорівна |
Keywords: | оцінка персоналу, матеріальне і моральне стимулювання, грейдингова система оплати праці, атестація і коучинг персоналу assessment of personnel, material and moral stimulation, grading system of remuneration, attestation and coaching of personnel |
Issue Date: | May-2019 |
Publisher: | Покровськ, ДонНТУ |
Citation: | Терефюк А. І. Формування системи оцінки і стимулювання персоналу підприємства / Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» (спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці»). – ДВНЗ ДонНТУ, Покровськ, 2019. |
Series/Report no.: | Управління персоналом і економіка праці; |
Abstract: | В роботі проведено аналіз теоретичних підходів щодо визначення сутності поняття «оцінка персоналу» на підприємстві, визначено складові системи стимулювання персоналу підприємства, визначено вазємозв‟язок процесів оцінки і стимулювання персоналу підприємства. На підставі аналізу складових системи оцінки і стимулювання персоналу досліджуваного підприємства та оцінки ефективності використання його персоналу запропоновано заходи щодо формування системи оцінки і стимулювання персоналу на підприємстві. Практична реалізація запропонованих заходів містить в собі пропозиції щодо впровадження системи оплати праці на підприємстві на основі грейдування, щорічної атестації і коучингу персоналу та заходи з удосконалення нематеріальної складової стимулювання персоналу підприємства. |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30415 |
Appears in Collections: | ОС "Магістр" ЕГФ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2_Диплом Терефюк с додатками.pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.