Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/29797
Назва: | Дослідження впливу структурно-тектонічного фактору на якість карбонатної сировини |
Інші назви: | Investigation of the influence of structural and tectonic factors on the quality of carbonate raw materials |
Автори: | Боярська, Аліна Дмитрівна |
Ключові слова: | вапняки, доломіти, трансгресія моря, турнейський та візейський ярус нижнього карбону, тектоніка, якісь сировини |
Дата публікації: | гру-2018 |
Видавництво: | Покровськ: ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Боярська А.Д. Дослідження впливу структурно-тектонічного фактору на якість карбонатної сировини / Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 103 «Науки про Землю» (спеціалізація «Геологія»). – ДВНЗ ДонНТУ, Покровськ, 2018. |
Серія/номер: | Геология; |
Короткий огляд (реферат): | В роботі приведена характеристика геологічної будови зони зчленування з Приазовським блоком Українського щита. Детально розглянуто будову Новотроїцького родовища вапняків. Проаналізовано вплив структурно-тектонічного фактору на якість карбонатних порід, та його дію на двох рівнях – регіональному та локальному. Виконано аналіз впливу регіональних рухів на формування якісних вапняків і доломітів. Визначено негативний вплив розломної тектоніки на якість карбонатної сировини. Виявлено закономірності розподілу MgO в вертикальному розрізі та по площі родовища. Проаналізовано закономірності розподілу карсту на товщі родовища, та вплив закарстованості на якісні показники карбонатної сировини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/29797 |
Розташовується у зібраннях: | ОС "Магістр" Гірничого факультету |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2018_М_ГЕОм17_Боярська_АД.pdf | 6,45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.