Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/29445
Title: | Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи студентів з нормативної навчальної дисципліни циклу професійної та практичної підготовки «Логістичний менеджмент» для студентів денної форми навчання галузі знань: 0305 «Економіка і підприємництво», спеціальності (спеціалізації) 8.03050701 «Маркетинг» - МПР |
Authors: | Амельницька, Олена Володимирівна |
Keywords: | логістичний менеджмент, принципи логістичного менеджменту, місія і стратегія логістичного менеджменту, функції логістичного менеджменту, методи логістичного менеджменту |
Issue Date: | Apr-2016 |
Publisher: | Красноармійськ: ДоНТУ, 2016 |
Citation: | Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи студентів з нормативної навчальної дисципліни циклу професійної та практичної підготовки «Логістичний менеджмент» для студентів денної форми навчання галузі знань: 0305 «Економіка і підприємництво», спеціальності (спеціалізації) 8.03050701 «Маркетинг» - МПР / Укл. О.В. Амельницька. Красноармійськ: ДонНТУ, 2016. – 18 с. |
Abstract: | У методичних рекомендаціях викладено основні матеріали, які можуть бути корисні студенту при самостійному опрацюванні теоретичного та практичного матеріалу з нормативної навчальної дисципліни циклу професійної та підготовки «Логістичний менеджмент». У методичних рекомендаціях викладено навчальну програму курсу, перелік контрольних питань і типові задачі, перелік модульних та екзаменаційних питань для студентів денної форми навчання кваліфікаційного рівня «магістр» з нормативної навчальної дисципліни циклу професійної підготовки «Логістичний менеджмент». |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/29445 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичні рекомендації СРС Логістичний менеджмент.pdf | 663,1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.