Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/21449
Title: | Разработка структуры канала измерения вязкости сахарного сиропа в электронной системе контроля параметров качества сиропа в производстве карамели |
Authors: | Бей С.В., Коренев В.Д |
Issue Date: | Apr-2012 |
Publisher: | ДВНЗ "ДонНТУ" |
Citation: | Автоматизація технологічних об’єктів та процесів. Пошук молодих. Збірник наукових праць ХІI науково-технічної конференції аспірантів та студентів в м. Донецьку 17-20 квітня 2012 р. - Донецьк, ДонНТУ, 2012. – с.303-305 |
Series/Report no.: | ЕЛЕКТРОННА ТЕХНІКА В ЗАСОБАХ АВТОМАТИЗАЦІЇ, ДІАГНОСТИКИ І КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНОГО УПРАВЛІННЯ; |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/21449 |
Appears in Collections: | XII Міжнародна науково-технічна конференція «Автоматизація технологічних об’єктів та процесів. Пошук молодих» 2012 р. Матеріали конференцій і семінарів кафедри ЕТ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бей Коренев_4.pdf | 122,24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.