Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/21229
Назва: Управління якістю продукції як один із елементів підвищення конкурентоспроможності підприємства
Автори: Скрипка, В'ячеслав Михайлович
Сердюк, Інна
Ключові слова: управління якістю
стандартизація
сертифікація
ISO
Дата публікації: 17-тра-2013
Видавництво: Механізми економічного зростання конкурентоспроможності національного господарства. ХХI Міжнародна науково-практична конференція, (м.Київ, 17 -18 травня 2013р.)У 2-х частинах / К.: Аналітичний центр «Нова Економіка» ,2013.-Ч.І.-120с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/21229
Розташовується у зібраннях:Наукові праці викладачів кафедри менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скрипка,Сердюк.doc54,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.