Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19909
Title: ФОРМУВАННЯ СИРОВИННОЇ БАЗИ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ЕКСПОРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ
Authors: ЛАГОДА, О.М.
ШИКОВ, М.М.
Keywords: метод Шеплі
формування коаліції підприємств
Issue Date: Apr-2013
Publisher: ДонНТУ
Citation: Проблемы управления производственно-экономической деятельностью субъектов хозяйствования: Материалы VII Всеукр. науч. конф. молодых учен. и студ. (18 апреля 2013 г., г. Донецк, ДонНТУ): Т 1 — Донецк: ДонНТУ, 2013. — 210 с.
Abstract: Проведена оцінка ринку вагонного сталевого литва Україн, для залучення постачальників для співпраці з вагонобудівним підприємством використаний метод Шеплі.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/19909
Appears in Collections:VII конференция 2013

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LAGODA.pdf230,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.