Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8095
Назва: ПОВЫШЕНИЕ ЭКОЛОГИЧЕСКОЙ БЕЗОПАСНОСТИ ДОМЕННОГО ПРОИЗВОДСТВА ЗА СЧЕТ ВЫВОД ЦИНКА ИЗ ЦИКЛА "АГЛОФАБРИКА–ДОМЕННАЯ ПЕЧЬ"
Автори: Федорова, В.В.
Кравченко, А.В.
Дата публікації: 2010
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/8095
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри руднотермічних процесів та маловідходних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fedorova.doc219,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.