Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35227
Title: | Управління структурою та вартістю капіталу підприємства |
Other Titles: | Management of the structure and value of the capital of the enterprise |
Authors: | Філіппенко, Марія В’ячеславівна |
Keywords: | капітал capital фінансовий стан фінансова стійкість власний та позиковий капітал дебіторська та кредиторська заборгованість вартість структура оптимізація financial condition financial stability equity and loan capital receivables and payables cost structure optimization |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Луцьк : ДонНТУ |
Citation: | Філіппенко М.В. Управління структурою та вартістю капіталу підприємства : випускна кваліфікаційна робота … магістра : 072 Фінанси, банківська справа та страхування / Філіппенко Марія В’ячеславівна. – Луцьк : ДонНТУ, 2024. – 113 с. |
Abstract: | У випускній кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні аспекти управління структурою та вартістю капіталу, здійснено аналіз основних техніко-економічних показників діяльності підприємства, надано оцінку фінансового стану підприємства, досліджено ефективність використання капіталу підприємства, а також запропоновано заходи з оптимізації структури капіталу та покращення фінансового стану підприємства. In the graduation thesis, the theoretical aspects of managing the structure and cost of capital were investigated, the main technical and economic indicators of the enterprise were analyzed, the financial condition of the enterprise was assessed, the efficiency of the use of the enterprise's capital was investigated, and measures were proposed to optimize the capital structure and improve the financial condition of the enterprise. |
URI: | https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35227 |
Appears in Collections: | ОС "Магістр" ЕГФ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Філіппенко М.В._ФІКзм-22_2024.pdf | 1,8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.