Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34827
Title: Інноваційні стратегії та впровадження нових банківських продуктів у діяльність комерційних банків
Other Titles: Innovative Strategies and Implementation of New Banking Products in the Activities of Commercial Banks
Authors: Харитонова, Наталія Сергіївна
Keywords: інновація
innovation
інноваційний розвиток
innovative development
банківська установа
banking institution
бенчмаркетинг
benchmarking
удосконалення
improvement
ефективність
efficiency
інноваційне управління
innovation management
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Луцьк, ДонНТУ
Citation: Харитонова, Н.С. Інноваційні стратегії та впровадження нових банківських продуктів у діяльність комерційних банків : випускна кваліфікаційна робота … магістр : 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (освітня програма «Фінанси і кредит») / Н.С. Харитонова. – Луцьк: ДВНЗ ДонНТУ, 2023. – 108 с.
Series/Report no.: Фінанси і кредит;
Abstract: В роботі досліджено інноваційні аспекти банківської сфери в сучасних умовах. Проаналізовано фактичний стан банківських установ з метою визначення можливостей для впровадження нових банківських продуктів та зміцнення конкурентоспроможності. Досліджено технологічне оновлення, розвиток фінансових продуктів, підвищення клієнтоорієнтованості, підвищення безпеки. На основі отриманих результатів запропоновано заходи та рекомендації для вищезазначеної банківської установи з метою оптимізації її діяльності та підвищення конкурентоспроможності на ринку фінансових послуг. Робота є актуальною в контексті стрімкого технологічного розвитку та змін у фінансовому секторі, а її результати можуть бути використані для покращення стратегії розвитку банку в умовах сучасного бізнес-середовища.
URI: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34827
Appears in Collections:ОС "Магістр" ЕГФ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_М_ФіКм-22_Харитонова Н.С..pdf1,29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.