Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3406
Назва: | ВПЛИВ ХІМІЧНОЇ ОБРОБКИ ШИХТ НА КІНЕТИЧНІ ПАРАМЕТРИ ПРОЦЕСУ ПІРОЛІЗУ ВУГІЛЛЯ |
Інші назви: | INFLUENCE OF CHEMICAL PRE-TREATMENT OF COAL BLENDS ON KINETIC PARAMETERS OF COAL PYROLYSIS PROCESS |
Автори: | Бутузова, Людмила Федорівна Бондалєтова, В.О. Маковський, Р.В. Дедовець, Д.І. |
Ключові слова: | генетичний тип за відновленістю органічні добавки піроліз кінетичні параметри дериватографія genetic type by reductivity, organic additives pyrolysis kinetic parameters derivatigraphy |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | ДВНЗ «ДонНТУ» |
Бібліографічний опис: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: Хімія і хімічна технологія. – 2011. – Вип.17(187). – С.132-140. |
Серія/номер: | Хімія і хімічна технологія; |
Короткий огляд (реферат): | Вперше проведені теоретичні та експериментальні дослідження впливу параметра відновленості (сірчистості) компонентів у шихті, а також впливу співвідношення спікливого та слабоспікливого компонентів на вихід продуктів піролізу. Вивчена кінетика процесу піролізу оптимальних шихт та їх компонентів на різних стадіях процесу та вплив органічних добавок на кожній стадії. |
Опис: | For the first time are lead theoretical and experimental researches of influence of type by reductivity components (sulfurous) in coal blends. Impact of relations coking and low-coking ingredients on the yield and composition of pyrolysis products of coal blends has been studied. The kinetics of pyrolysis processes of optimal coal blends and its components on separate stages of the process and the influence of organic additives at each stage of destruction has been studied. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/3406 |
ISSN: | 2074-6652 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 17(187) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Butuzova.pdf | 182,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.