Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/32674
Title: Розробка та дослідження системи контролю параметрів зберігання зерна у зерносушарці
Other Titles: Development and research of the control system of grain storage parameters in the grain dryer
Authors: Іванов, Владислав Олександрович
Keywords: система автоматизації
шахта
датчик
мікроконтроллер
інтерфейс
вентилятор
температура
алгоритм
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Покровськ: ДонНТУ
Citation: Іванов, В. О. Розробка та дослідження системи контролю параметрів зберігання зерна у зерносушарці : випускна кваліфікаційна робота … магістра : 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології (освітня програма «Комп'ютеризовані системи управління та автоматика») / Іванов Владислав Олександрович. - Покровськ: ДВНЗ ДонНТУ, 2020. – 88 с.
Series/Report no.: Комп'ютеризовані системи управління та автоматика;
Abstract: Іванов Владислав Олександрович «Розробка та дослідження системи контролю параметрів зберігання зерна у зерносушарці» Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». – ДВНЗ ДонНТУ, Покровськ, 2020. Робота містить 88 сторінок, складається з вступу, п’яти розділів, висновків, переліка використаних джерел з 30 найменувань, 29 рисунків, 5 таблиць. Дипломна робота направлена на модернізацію системи автоматичного контролю температури в зерносушарці. Проведено аналіз найбільш близьких технічних рішень. Виявлено, що використання засобів у вигляді датчиків температури та вологи вирішує поставлені в роботі задачі. В роботі підібране обладнання та представлені його технічні характеристики. В якості модернізації сушарки розроблено алгоритм роботи системи автоматичного контролю сушарки.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/32674
Appears in Collections:ОС "Магістр" КІТА

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ivanov_master_2019.pdf990,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.