Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19936
Title: | АНАЛІЗ ОСНОВНИХ ЄЛЕМЕНТІВ ВИТРАТ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ БОРОШНОМЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ |
Authors: | ЄРМАКОВА, А.О. ТКАЧЕНКО, В.Г. |
Keywords: | собівартість виробництва коефіцієнт розподілу витрат рівень рентабельності |
Issue Date: | Apr-2013 |
Publisher: | ДонНТУ |
Citation: | Проблемы управления производственно-экономической деятельностью субъектов хозяйствования: Материалы VII Всеукр. науч. конф. молодых учен. и студ. (18 апреля 2013 г., г. Донецк, ДонНТУ): Т 1 — Донецк: ДонНТУ, 2013. — 210 с. |
Abstract: | Розглянуто особливості формування собівартості продукції на борошномельних підприємствах. Вивчено методи калькулювання собівартості борошномельної продукції. Проведено аналіз структури витрат собівартості. |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/19936 |
Appears in Collections: | VII конференция 2013 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ERMAKOVA.pdf | 208,3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.