Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16316
Title: АВТОМАТИЗИРОВАННАЯ СИСТЕМА УПРАВЛЕНИЯ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИМ ПРОЦЕССОМ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПРАЛИНОВЫХ МАСС НА ОСНОВЕ ЭКСПЕРТНЫХ ОЦЕНОК
Other Titles: Automated technological process control system of preparation ofpralynovykh the masses on the basis of expert estimations
Authors: Тарасюк, В.П.
Tarasyuk, V.P.
Keywords: система управления
процесс приготовления
пралиновые массы
control system
technological lines
issue of products
Issue Date: 2005
Publisher: ДонНТУ
Citation: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 88 — Донецьк: ДонНТУ, 2005
Description: Pre-conditions of creation of the automated control system by pastry technological lines are considered in the article. The structure of issue of products on pastry technological lines is analysed. Application of dekompozition approach for construction of the multilevel hierarchical control system is offered
URI: http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/16316
Appears in Collections:Випуск 88

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
56-62.pdf5,21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.