Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16316
Title: | АВТОМАТИЗИРОВАННАЯ СИСТЕМА УПРАВЛЕНИЯ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИМ ПРОЦЕССОМ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПРАЛИНОВЫХ МАСС НА ОСНОВЕ ЭКСПЕРТНЫХ ОЦЕНОК |
Other Titles: | Automated technological process control system of preparation ofpralynovykh the masses on the basis of expert estimations |
Authors: | Тарасюк, В.П. Tarasyuk, V.P. |
Keywords: | система управления процесс приготовления пралиновые массы control system technological lines issue of products |
Issue Date: | 2005 |
Publisher: | ДонНТУ |
Citation: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 88 — Донецьк: ДонНТУ, 2005 |
Description: | Pre-conditions of creation of the automated control system by pastry technological lines are considered in the article. The structure of issue of products on pastry technological lines is analysed. Application of dekompozition approach for construction of the multilevel hierarchical control system is offered |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/16316 |
Appears in Collections: | Випуск 88 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.