Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14999
Title: | МАТЕМАТИЧЕСКИЕ МОДЕЛИ И СРЕДСТВА ОПРЕДЕЛЕНИЯ ТЕМПЕРАТУРЫ КАРАМЕЛЬНОЙ МАССЫ В ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ ПРОЦЕССАХ КОНДИТЕРСКОГО ПРОИЗВОДСТВА |
Authors: | Кузнецова, О.Н. Kusnetsova, O.N. |
Keywords: | mathematical model non-stationary temperature temperature field caramel of weight математическая модель карамельная масса температура технологические процессы |
Issue Date: | 1999 |
Publisher: | ДонНТУ |
Citation: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 3 — Донецьк: ДонНТУ, 1999 |
Description: | The mathematical model of spatial distribution of a non-stationary temperature field of caramel of weight for definition middlevolumy of temperature of candy is developed during its cooling. The dependence between middlevolumy in temperature of caramel of weight and indications of the gauge of temperature in the chosen point of measurement is established. The information-measuring system and hardware for definition of temperature of caramel of weight is developed during its cooling. |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/14999 |
Appears in Collections: | Випуск 3 Наукові публікації кафедри електронної техніки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
364-369.pdf | 3,97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.