Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14999
Title: МАТЕМАТИЧЕСКИЕ МОДЕЛИ И СРЕДСТВА ОПРЕДЕЛЕНИЯ ТЕМПЕРАТУРЫ КАРАМЕЛЬНОЙ МАССЫ В ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ ПРОЦЕССАХ КОНДИТЕРСКОГО ПРОИЗВОДСТВА
Authors: Кузнецова, О.Н.
Kusnetsova, O.N.
Keywords: mathematical model
non-stationary temperature
temperature field
caramel of weight
математическая модель
карамельная масса
температура
технологические процессы
Issue Date: 1999
Publisher: ДонНТУ
Citation: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 3 — Донецьк: ДонНТУ, 1999
Description: The mathematical model of spatial distribution of a non-stationary temperature field of caramel of weight for definition middlevolumy of temperature of candy is developed during its cooling. The dependence between middlevolumy in temperature of caramel of weight and indications of the gauge of temperature in the chosen point of measurement is established. The information-measuring system and hardware for definition of temperature of caramel of weight is developed during its cooling.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/14999
Appears in Collections:Випуск 3
Наукові публікації кафедри електронної техніки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
364-369.pdf3,97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.