Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12896
Назва: | Проблеми підвищення якості продукції на підприємстві |
Інші назви: | The Problems of Improving Product Quality at the Enterprise |
Автори: | Жильченкова, В.В. Zhilchenkova, V.V. |
Ключові слова: | якість управління витрати quality management costs |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Донецький національний технічний університет |
Бібліографічний опис: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 36-1. – Донецьк, ДонНТУ, 2009. – 313 с. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено проблеми підвищення якості продукції на вітчизняних підприємствах. Розкрито необхідність удосконалення системи управління якістю продукції на підприємстві у сучасних умовах. Проведено аналіз одиничних показників, які характеризують якість продукції: призначення, надійність, ергономічність, естетичність, екологічність, стандартизація та уніфікація. Запропоновано заходи щодо підвищення якості продукції на підприємстві: упровадження статистичних методів для аналізу даних по якості і створення підсистеми оцінки витрат на якість. |
Опис: | The paper studies the problem of improving the production quality at the domestic plants. It discovers the necessity to improve the product quality management system in the enterprise today. It analyses individual indicators that characterize the quality of the product: the purpose, reliability, ergonomics, aesthetics, economy, environmental friendliness, standardization and unification. It proposes measures to improve the quality of products in the enterprise: application of statistical methods to analyze quality data and the creation of the subsystem for estimating quality costs. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/12896 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 36-1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Jilchenkova.pdf | 296,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.