Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11090
Назва: | Опорний конспект лекцій по курсу "Огрудкування продуктіві сировини" |
Автори: | Сергєєв, Павло Всеволодович |
Ключові слова: | грудкування, пресування |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Донецький національний технічний університет |
Короткий огляд (реферат): | конспект лекцій є роздаточним матеріалом для студентів по дисципліні „ Грудкування продуктів”. Наведено запитання для самоперевірки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/11090 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри збагачення корисних копалин |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Окусковаиние-конспект.pdf | 2,94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.