Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11090
Назва: Опорний конспект лекцій по курсу "Огрудкування продуктіві сировини"
Автори: Сергєєв, Павло Всеволодович
Ключові слова: грудкування, пресування
Дата публікації: 2008
Видавництво: Донецький національний технічний університет
Короткий огляд (реферат): конспект лекцій є роздаточним матеріалом для студентів по дисципліні „ Грудкування продуктів”. Наведено запитання для самоперевірки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/11090
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри збагачення корисних копалин

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Окусковаиние-конспект.pdf2,94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.