Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8095
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорова, В.В.-
dc.contributor.authorКравченко, А.В.-
dc.date.accessioned2012-03-13T12:00:28Z-
dc.date.available2012-03-13T12:00:28Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/8095-
dc.titleПОВЫШЕНИЕ ЭКОЛОГИЧЕСКОЙ БЕЗОПАСНОСТИ ДОМЕННОГО ПРОИЗВОДСТВА ЗА СЧЕТ ВЫВОД ЦИНКА ИЗ ЦИКЛА "АГЛОФАБРИКА–ДОМЕННАЯ ПЕЧЬ"en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри руднотермічних процесів та маловідходних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fedorova.doc219,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.