Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7411
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Смирнов, А.Н. | - |
dc.contributor.author | Ошовская, Е.В. | - |
dc.contributor.author | Салмаш, И.Н. | - |
dc.contributor.author | Сафонов, В.М. | - |
dc.contributor.author | Писмарев, К.Е. | - |
dc.date.accessioned | 2012-03-08T07:18:49Z | - |
dc.date.available | 2012-03-08T07:18:49Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/7411 | - |
dc.description | Results of physical modeling mixing processes in the ladle lot injection with one or two purging plugs had been presented On basic of experimental dates original formulas had been obtained These formula's gave possibilities to calculate mixing time for whole practical diapason parameters which can be optimizing. | en_US |
dc.description.abstract | Рассмотрены результаты физического моделирования процессов перемешивания жидкости в ковше при продувке чеоез один или два продувочных узла. На основании экспериментальных данных предложены оригинальные формулы, позволяющие рассчитывать время перемешивания для всего диапазона параметров, используемых на практике и требующих оптимизации. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Процессы литья. 2008. №5. С.30-35 | en_US |
dc.subject | физическое моделирование | en_US |
dc.subject | перемешивание | en_US |
dc.subject | инертный газ | en_US |
dc.subject | сталеразливочный ковш | en_US |
dc.title | НЕКОТОРЫЕ ВОПРОСЫ ОЦЕНКИ ИНТЕНСИВНОСТИ ПЕРЕМЕШИВАНИЯ ПРИ ПРОДУВКЕ МЕТАЛЛА В КОВШЕ ИНЕРТНЫМ ГАЗОМ. Сообщение 2* | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри "Металургія сталі" Статті Ошовської Є.В. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
некоторые вопросы оценки интенсивности.pdf | 3,45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.