Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7170
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСмирнов, А.Н.-
dc.contributor.authorУхин, В.Е.-
dc.contributor.authorЖибоедов, Е.Ю.-
dc.date.accessioned2012-03-06T08:02:31Z-
dc.date.available2012-03-06T08:02:31Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/7170-
dc.descriptionExisting approaches for high-speed continiuous billet casting ensuring are considered. The results of physical simulation of solid shell formation the mould are presented and the major factors that have an influence on its growth rate build-up are determined. The comparative analysis of heat removal intensity influence on the nature of solid shell formation in the mould is made. The influence of local heat removal changing from billet surface on its reconfiguration is shown.en_US
dc.description.abstractРассмотрены существующие подходы к обеспечению высокоскоростной непрерывной разливки сортовой заготовки. Представлены результаты физического моделирования процесса формирования твердой корочки в кристаллизаторе и установлены основные факторы, влияющие на темп ее наращивания. Выполнен сравнительный анализ влияния интенсивности теплоотвода на характер формирования твердой корочки в кристаллизаторе. Показано влияние локального изменения теплоотвода от поверхности заготовки на изменение ее конфигурации.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherПроцессы литья. 2009. №1. С.33-42en_US
dc.subjectзаготовкаen_US
dc.subjectразливкаen_US
dc.subjectнепрерывное литьеen_US
dc.subjectкристаллизаторen_US
dc.subjectфизическое моделированиеen_US
dc.titleФизическое моделирование условий формирования непрерывнолитой сортовой заготовки в кристаллизаторе высокоскоростной МНЛЗen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри "Металургія сталі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
физическое моделирование условий формирования.pdf2,42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.