Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5863
Назва: | Вдосконалення технології і параметрів переливу сталі з проміжного ковша в кристалізатор високошвидкісної сортової МБЛЗ |
Інші назви: | Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук |
Автори: | Штепан, Евгений Викторович Штепан, Євген Вікторович Shtepan, Eugeny Victorovich |
Ключові слова: | непрервнолитая заготовка промежуточный ковш кристаллизатор стакан-дозатор вихревая воронка струя billet tundish mold ubmerged entry nozzle vortex stream |
Дата публікації: | 20-вер-2007 |
Видавництво: | ТОВ фірма "ДРУК-ІНФО" |
Короткий огляд (реферат): | Разработаны рекомендации относительно усовершенствования технологии и параметров процесса перелива стали из промежуточного ковша в кристаллизатор сортовой высокоскоростной МНЛЗ. Решена актуальная научно-техническая задача по теоретическому обоснованию и усовершенствованию технологии и параметров процесса перелива стали из промежуточного ковша в кристаллизатор высокоскоростной сортовой МНЛЗ, которые позволят повысить качество заготовок и условия их формирования. |
Опис: | Thesis for competition on a candidate degree in material science and engineering scientific on specialization in 05.16.02 - Metallurgy of ferrous metals. – State higher educational establishment «Donetsk National Technical University», Donetsk, 2006. Recommendations in relation to the improvement of technology and parameters of process of steel flowing from tundish in mold of high quality high-speed billet CCM are developed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/5863 |
Розташовується у зібраннях: | Автореферати дисертацій Автореферати диссертації кафедри металургії сталі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
aref_Shtepan.pdf | 7,98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.