Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35452
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗемелев, Савелій Єгорович-
dc.date.accessioned2025-01-08T18:52:19Z-
dc.date.available2025-01-08T18:52:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗемелев, С. Є. Розробка та впровадження конкурентної стратегії підприємства в умовах нестабільного ринкового середовища : випускна кваліфікаційна робота … магістра : 073 Менеджмент / Савелій Єгорович Земелев. – Дрогобич : ДВНЗ «ДонНТУ», 2024. - 88 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35452-
dc.description.abstractУ випускній кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні аспекти основних теоретико-методологічних аспектів забезпечення конкурентоспроможності готельних підприємств, здійснено конкурентного середовища на ринку готельних послуг, досліджено сучасні тенденції готельних технологій, обґрунтовано актуальні напрями стратегічних рішень щодо підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства в сучасних умовах; визначено алгоритм нарощування конкурентних переваг готельного підприємства, що функціонує в умовах нестабільного ринкового середовищаuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherДрогобич : ДонНТУuk_UK
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UK
dc.subjectcompetitivenessuk_UK
dc.subjectскладові конкуренціїuk_UK
dc.subjectоцінювання конкурентоспроможностіuk_UK
dc.subjectконкурентні перевагиuk_UK
dc.subjectcomponents of competitionuk_UK
dc.subjectassessment of competitivenessuk_UK
dc.subjectcompetitive advantagesuk_UK
dc.titleРозробка та впровадження конкурентної стратегії підприємства в умовах нестабільного ринкового середовищаuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment and implementation of a competitive strategy of an enterprise in an unstable market environmentuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" ЕГФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Підписаний 2024_М_МБАм_23_Земелєв С.Є.docx.pdf1,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.