Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34007
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГлушко, Станіслав Олександрович-
dc.date.accessioned2023-03-28T12:15:32Z-
dc.date.available2023-03-28T12:15:32Z-
dc.date.issued2022-12-
dc.identifier.citationГлушко, С.О. Дослідження антибактеріальної дії дезенфікційних засобів : випускна кваліфікаційна робота … «магістр» : за спеціальністю 161 Хімічна технологія та інженерія / С.О. Глушко . – Луцьк : ДВНЗ ДонНТУ, 2022. - 71 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34007-
dc.description.abstractОб’єктом дослідження є вплив та механізм дії спиртовмісних речовин на колонії бактерій. Метою роботи є перевірка ефективності етилового антисептика. У кваліфікаційній роботі магістра було розглянуто та проаналізовано механізм дії спиртового антисептика, перевірені концентрації при яких відбувається знезараження поверхні. Перевірені факти про знезараження горілкою. Були проведенні експерименти для перевірки ефективності отриманих розчинів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЛуцьк: ДонНТУuk_UK
dc.relation.ispartofseriesХімічні технології та інженерія;-
dc.subjectантисептикаuk_UK
dc.subjectспиртuk_UK
dc.subjectбактеріїuk_UK
dc.subjectколоніїuk_UK
dc.subjectекспериментuk_UK
dc.subjectцитрат сріблаuk_UK
dc.subjectзнезараженняuk_UK
dc.subjectдеконтамінaціяuk_UK
dc.subjectстерилізаціяuk_UK
dc.subjectantisepticuk_UK
dc.subjectalcoholuk_UK
dc.subjectbacteriauk_UK
dc.subjectcolonyuk_UK
dc.subjectexperimentuk_UK
dc.subjectsilver citrateuk_UK
dc.subjectdecontaminationuk_UK
dc.subjectdecontaminationuk_UK
dc.subjectsterilizationuk_UK
dc.titleДослідження антибактеріальної дії дезінфекційних засобівuk_UK
dc.title.alternativeInvestigation of the antibacterial effect of disinfectantsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" МЕХТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Глушко С.О..pdf907,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.