Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34005
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХоршев, Антон Сергійович-
dc.date.accessioned2023-03-28T11:53:22Z-
dc.date.available2023-03-28T11:53:22Z-
dc.date.issued2022-05-
dc.identifier.citationХоршев, А.С. Дослідження впливу складових вугільної шихти на якість доменного коксу : випускна кваліфікаційна робота ... магістра за спеціальністю 161 Хімічні технології та інженерія / А.С. Хоршев. – Луцьк : ДВНЗ ДонНТУ, 2022. - 82 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34005-
dc.description.abstractРоботу присвячено вивченню якості коксу, отриманого в умовах дефіциту українського вугілля. У роботі розглянуто поняття реакційної здатності коксу та методи іі оцінки. Проаналізовано існуючі методики оцінки міцності і реакційної здатності коксу. Установлено, що на значення CRI і CSR, впливають властивості вугілля, способи підготовки вугілля до коксування, конструкція коксових печей, спосіб гасіння коксу, додаткова позапічна обробка коксу. Проведено дослідно-промислові коксування шихт з великим вмістом вугілля із США, що добре спікається, та визначено його якість. Одержано математичну модель для прогнозування значень CRI і CSR коксу, отриманого з шити з великим вмістом американського вугілля.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЛуцьк: ДонНТУuk_UK
dc.relation.ispartofseriesХімічні технології та інженерія;-
dc.subjectкоксuk_UK
dc.subjectміцністьuk_UK
dc.subjectреакційна здатністьuk_UK
dc.subjectякість коксуuk_UK
dc.titleДослідження впливу складових вугільної шихти на якість доменного коксуuk_UK
dc.title.alternativeInvestigation of the influence of coal charge components on the quality of blast furnace cokeuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" МЕХТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хоршев А.С.pdf1,52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.