Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/33892
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романов, Р.В. | - |
dc.contributor.author | Поцепаєв, В.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-20T09:58:39Z | - |
dc.date.available | 2023-03-20T09:58:39Z | - |
dc.date.issued | 2021-12 | - |
dc.identifier.citation | Романов, Р.В. Розробка системи автоматичного керування кліматом цеху по виготовленню м’ясної продукції / Р.В. Романов, В.В. Поцепаєв // «ТАК»: телекомунікації, автоматика, комп’ютерно-інтегровані технології: зб. доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених, 1-2 грудня 2021 р. – Покровськ: ДВНЗ ДонНТУ, 2021. – С. 151-155. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/33892 | - |
dc.description.abstract | В роботі викладено розробку системи автоматичного керування кліматом цеху по виготовленню м’ясної продукції. В результаті розробки побудовано математичну модель системи керування кліматом цеху по виготовленню м’ясної продукції, яка враховує реальні збурення від технологічного обладнання. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Покровськ: ДонНТУ | uk_UK |
dc.subject | система автоматичного керування | uk_UK |
dc.subject | математична | uk_UK |
dc.subject | модель | uk_UK |
dc.subject | синтез | uk_UK |
dc.subject | клімат | uk_UK |
dc.subject | цех | uk_UK |
dc.subject | automatic controlsystem | uk_UK |
dc.subject | mathematical | uk_UK |
dc.subject | model | uk_UK |
dc.subject | synthesis | uk_UK |
dc.subject | climate | uk_UK |
dc.subject | shop | uk_UK |
dc.title | Розробка системи автоматичного керування кліматом цеху по виготовленню м’ясної продукції | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали VII науково-практичного форума 2021 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Romanov-Potsepaiev-151-155.pdf | 866,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.