Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/33512
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРоманов, Роман Вадимович-
dc.date.accessioned2022-01-14T09:37:34Z-
dc.date.available2022-01-14T09:37:34Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.citationРоманов, Р. В. Дослідження та розробка системи автоматичного керування кліматом цеху по виробництву м’ясних виробів : випускна кваліфікаційна робота … магістра : 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» (освітня програма «Комп'ютеризовані системи управління та автоматика») / Романов Роман Вадимович. - Покровськ: ДонНТУ, 2021. – 85 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/33512-
dc.description.abstractПояснювальна записка: 85 сторінок, 34 рисунка, 39 посилань на використану літературу. Об’єкт розробки – систем автоматичного керування кліматом цеху по виробництву м’ясних виробів. Мета роботи – розробка енергоефективної системи автоматичного керування кліматом цеху по виробництву м’ясних виробів. Методи дослідження. Структурний аналіз систем автоматичного керування; методи аналізу та синтезу систем автоматичного керування; методи імітаційного моделювання, дослідження та синтезу систем автоматичного керування в системі MATLAB/Simulink. Результат розробки – система автоматичного керування кліматом цеху по виробництву м’ясних виробів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherПокровськ: ДонНТУuk_UK
dc.subjectсистема автоматичного керуванняuk_UK
dc.subjectматематична модельuk_UK
dc.subjectсинтезuk_UK
dc.subjectкліматuk_UK
dc.subjectцехuk_UK
dc.titleДослідження та розробка системи автоматичного керування кліматом цеху по виробництву м’ясних виробівuk_UK
dc.title.alternativeResearch and development of an automatic climate control system for a meat production plantuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" КІТА

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Romanov_master_2020.pdf2,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.