Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/32906
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРозміровська, Анастасія Володимирівна-
dc.date.accessioned2021-06-04T07:46:45Z-
dc.date.available2021-06-04T07:46:45Z-
dc.date.issued2021-06-
dc.identifier.citationРозміровська А.В. Методи обліку витрат на виробництво та калькулювання собівартості продукції у системі менеджменту підприємства/ Випускна кваліфікаційна робота ... магістр: 071 Облік і оподаткування/ Розміровська Анастасія Володимирівна.– ДВНЗ ДонНТУ, Покровськ, 2021. - 99 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/32906-
dc.description.abstractМагістерську роботу присвячено дослідженню теоретичних основ організації обліку витрат операційної діяльності суб'єктів господарювання. Визначено економічну сутність витрат в системі управління підприємством. Досліджено особливості обліку операційних витрат суб’єкти господарювання. Розглянуто особливості бухгалтерського обліку собівартості реалізованої продукції. Виконано аналіз економічних показників діяльності сільськогосподарського підприємства і собівартості продукції протягом 2018-2020 рр. Зроблено аналіз стану управління бізнес-процесами на ТОВ «Гарант-Агро 4» протягом 2018-2020 рр. Здійснено покращення ефективності господарювання як основа підвищення доходності підприємства. Розглянуто використання методу обліку собівартості на основі граничного доходу за товаром.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherПокровськ: ДонНТУuk_UK
dc.subjectбухгалтерський облікuk_UK
dc.subjectаналізuk_UK
dc.subjectсобівартість продукціїuk_UK
dc.subjectграничний дохідuk_UK
dc.subjectдинамікаuk_UK
dc.subjectструктураuk_UK
dc.titleМетоди обліку витрат на виробництво та калькулювання собівартості продукції у системі менеджменту підприємстваuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" ЕГФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Розміровська.pdf2,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.