Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/32012
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМиронюк, Денис Сергійович-
dc.date.accessioned2020-06-23T14:31:12Z-
dc.date.available2020-06-23T14:31:12Z-
dc.date.issued2020-06-
dc.identifier.citationМиронюк, Д.С. Аналіз та управління виробничим потенціалом підприємства : випускна кваліфікаційна робота … бакалавра : 073 «Менеджмент» / Миронюк Денис Сергійович. - Покровськ, 2020.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/32012-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розглянуто сутність виробничого потенціалу підприємства. Визначено механізм управління виробничим потенціалом підприємства. Дослідженно методичні основи аналізу виробничого потенціалу підприємства. Проаналізовано техніко-економічний стан ПрАТ «АКХЗ». Оцінено фінансовий стан ПрАТ «АКХЗ». Проаналізовано використання виробничого потенціалу ПрАТ «АКХЗ». Визначено напрями поліпшення використання виробничого потенціалу підприємства. Розроблено заходи щодо поліпшення використання виробничого потенціалу ПрАТ «АКХЗ».uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПокровськ, ДонНТУuk_UK
dc.relation.ispartofseries073 «Менеджмент»;-
dc.subjectмеханізм управління-
dc.subjectметодичні основи аналізу-
dc.subjectтехніко-економічний стан-
dc.subjectфінансовий стан-
dc.subjectmanagement tool-
dc.subjectmethodological framework-
dc.subjecttechnical economic condition-
dc.subjectfinance condition-
dc.subjectвиробничий потенціалuk_UK
dc.subjectproduction potentialuk_UK
dc.titleАналіз та управління виробничим потенціалом підприємстваuk_UK
dc.title.alternativeAnalysis and management of production potential of an industrial enterpriseuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Бакалавр" ЕГФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22_Myronuk MEN 16.pdf14,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.