Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/31806
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасилишин, Михайло Васильович-
dc.date.accessioned2020-05-25T15:39:55Z-
dc.date.available2020-05-25T15:39:55Z-
dc.date.issued2020-05-
dc.identifier.citationВасилишин М.В. Оптимізація структури інжинірингової служби промислового підприємства / Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент». – ДВНЗ ДонНТУ, Покровськ, 2020.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/31806-
dc.description.abstractВ роботі досліджено сутність поняття бізнес-процесу і їх класифікацію, процесного підходу, наведено особливості діяльності інжинірингової служби. На підставі аналізу існуючої структури інжинірингової служби обґрунтовано і розроблено принципи та заходи з її оптимізації.The essence of the concept of business process and their classification, process approach are investigated in the work, features of activity of engineering service are resulted. Based on the analysis of the existing structure of the engineering service, the principles and measures for its optimization are substantiated and developed.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПокровськ, ДонНТУuk_UK
dc.relation.ispartofseries073 «Менеджмент»;-
dc.subjectбізнес-процес, процесний підхід, інжинірингова служба, оптимізація, структура, аутсорсинг, удосконалення, ефективність, управлінняuk_UK
dc.subjectbusiness process, process approach, engineering service, optimization, structure, outsourcing, improvement, efficiency, managementuk_UK
dc.titleОптимізація структури інжинірингової служби промислового підприємства_uk_UK
dc.title.alternativeOptimization of the structure of engineering service at the industrial enterprise /uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" ЕГФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВКР Василишин М.В..pdf2,9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.