Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/31729
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мізіна, Олена Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Попова, Ольга Юріївна | - |
dc.contributor.author | Мирошниченко, Ганна Борисівна | - |
dc.contributor.author | Антоненко, Валентина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Ляшок, Наталія Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-07T17:04:56Z | - |
dc.date.available | 2020-04-07T17:04:56Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Затверджено навчально-методичним відділом ДонНТУ, Протокол № 9 від 24.03.2020 р. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/31729 | - |
dc.description.abstract | Викладено методичні матеріали щодо підготовки випу скної кваліфікаційної роботи бакалаврів, які розкривають особливості її організації, вимоги до структури та оформлення, містять приклади формулювань тем дипломних робіт. Для керівників дипломних робіт та бакалаврів спеціальностей 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 073 Менеджмент, 075 Маркетинг. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Покровськ: ДонНТУ, 2020. – 60 с. | uk_UK |
dc.subject | МЕТА, ЗАВДАННЯ ТА ПРОЦЕС ПІДГОТОВКИ ВИПУСКНОЇ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ РОБОТИ , ОРГАНІЗАЦІЯ ПІДГОТОВКИ ТА ЗАХИСТУ, ВИМОГИ ДО СТРУКТУРИ ТА ОБСЯГУ, ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ , ДЖЕРЕЛА ІНФОРМАЦІЇ , РЕКОМЕНДОВАНІ ТЕМИ | uk_UK |
dc.title | Методичні рекомендації щодо підготовки випускної кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальностей 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 073 Менеджмент, 075 Маркетинг | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації з дипломування студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Метод.вказ. з дипл.бакалавр.pdf | 1,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.