Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/31376
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлосоветська, Юлія Володимирівна-
dc.date.accessioned2020-01-08T09:36:31Z-
dc.date.available2020-01-08T09:36:31Z-
dc.date.issued2019-12-
dc.identifier.citationЯлосоветська Ю.В. Удосконалення кадрової політики організації / Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 "Менеджмент" (спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці»). ДВНЗ ДонНТУ, Покровськ, 2019.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/31376-
dc.description.abstractУ випускній кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні основи організації та удосконалення кадрової політики сучасної організації. Здійснено аналіз трудових показників Управління праці та соціального захисту населення Покровської районної державної адміністрації. Визначено напрями удосконалення кадрової політики організації. Запропоновано рекомендації з удосконалення процедури підбору персоналу, як основного елементу кадрової політики організації. Розроблено систему критеріїв підбору персоналу для оцінки професійних та особистих якостей кандидатів на посаду.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПокровськ: ДонНТУuk_UK
dc.relation.ispartofseriesУправління персоналом та економіка праці;-
dc.subjectкадрова політикаuk_UK
dc.subjectкритерії підбору персоналуuk_UK
dc.subjectкадрова стратегіяuk_UK
dc.subjectуправління персоналомuk_UK
dc.subjectкадрова службаuk_UK
dc.subjectпідбір персоналуuk_UK
dc.subjectанкетуванняuk_UK
dc.subjectінтерв’юuk_UK
dc.subjectпрофесійні якостіuk_UK
dc.subjectособисті якостіuk_UK
dc.titleУдосконалення кадрової політики організаціїuk_UK
dc.title.alternativeImproving the personnel policy of the organizationuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:ОС "Магістр" ЕГФ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ялосоветська Ю..pdf1,46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.