Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30550
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Придатько, Ігор Владиславович | - |
dc.contributor.author | Несторук, Наталія Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-24T07:11:45Z | - |
dc.date.available | 2019-06-24T07:11:45Z | - |
dc.date.issued | 2019-04-18 | - |
dc.identifier.citation | Несторук Н.А., Придатько І.В. Удосконалення рівня фахової компетентності кадрового й наукового потенціалу організацій та виробництв. «Новітні технології в освіті, науці та виробництві»: збірник матеріалів І Міжнародної науково-технічної інтернет-конференції, 18 квітня 2019 р. – Дніпро: Середняк Т. К., 2019, – С. 138-139 | uk_UK |
dc.identifier.isbn | 978-617-7761-45-6 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30550 | - |
dc.description.abstract | В роботі здійснено обґрунтування позитивного впливу педагогічної технології використання проблемних виробничих ситуацій в навчально-виховному процесі при вивченні фахово-зорієнтованих дисциплін на якість підготовки здобувачів вищої освіти та на рівень фахової компетентності кадрового й наукового потенціалу організацій та виробництв. | uk_UK |
dc.publisher | Дніпро: Середняк Т. К. | uk_UK |
dc.subject | педагогічні технології | uk_UK |
dc.subject | якість навчання | uk_UK |
dc.subject | компетентність | uk_UK |
dc.subject | проблемні ситуації | uk_UK |
dc.title | Удосконалення рівня фахової компетентності кадрового й наукового потенціалу організацій та виробництв | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of the level of professional competence of personnel and scientific potential of organizations and industries | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці викладачів кафедри електромеханіки та автоматики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
18042019_Несторук_Придатько.pdf | 2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.