Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30479
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гальченко, Діана Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-31T12:40:38Z | - |
dc.date.available | 2019-05-31T12:40:38Z | - |
dc.date.issued | 2019-05 | - |
dc.identifier.citation | Гальченко, Д.І.. Удосконалення технології переробки кам’яновугільної смоли в умовах ПрАТ «Авдіївський коксохімічний завод»: Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія» / Д.І. Гальченко. – Покровськ:. ДВНЗ ДонНТУ, 2019. - 64 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30479 | - |
dc.description.abstract | Об'єкт кваліфікаційної роботи – кам’яновугільна смола, пек. Мета роботи – розробка та технологія виробництва пеку з низькопіролізованної смоли. У роботі наведено характеристику кам’яновугільної смоли, пеку властивості, технологія та удосконалення переробки кам’яновугільної смоли в умовах виробничого підприємства. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Покровськ: ДонНТУ | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | Хімічні технології та інженерія; | - |
dc.subject | КАМ’ЯНОВУГІЛЬНА СМОЛА | uk_UK |
dc.subject | ЕЛЕКТРОДНИЙ ПЕК | uk_UK |
dc.subject | ФРАКЦІОНУВАННЯ СМОЛИ | uk_UK |
dc.subject | ФОРМАЛЬДЕГІД | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології переробки кам’яновугільної смоли в умовах ПрАТ «Авдіївський коксохімічний завод» | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of technology for the processing of coal tar in terms of the PJSC “Avdiyivka Coke Chemical Plant” | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | ОС "Магістр" МЕХТ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гальченко.pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.