Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30473
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШаповалова, Аліна Віталіївна-
dc.contributor.authorКрутько, Ірина Григорівна-
dc.contributor.authorКаулін, В'ячеслав Юрійович-
dc.date.accessioned2019-05-31T10:24:26Z-
dc.date.available2019-05-31T10:24:26Z-
dc.date.issued2018-03-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30473-
dc.language.isoukuk_UK
dc.titleВплив кількості вмісту органічної фази на в’язкість парафінових емульсійuk_UK
dc.typeReportuk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шаповалова_Тези036.pdf1,79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.