Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30372
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дольникова, Олександра Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-13T11:55:11Z | - |
dc.date.available | 2019-05-13T11:55:11Z | - |
dc.date.issued | 2018-06 | - |
dc.identifier.citation | Дольникова, О.С. Інноваційні чинники підвищення міжнародної конкурентоспроможності України: Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 051 «Економіка»/ О.С. Дольникова. – Покровськ, ДВНЗ ДонНТУ. – 2018. – 93 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30372 | - |
dc.description.abstract | Дольникова О.С. Інноваційні чинники підвищення міжнародної конкурентоспроможності України / Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 051 «Економіка». – ДВНЗ ДонНТУ, Покровськ, 2018. В дипломній роботі розкрито теоретичні засади формування міжнародної конкурентоспроможності за рахунок інноваційних факторів. Уточнено інструментарії інноваційного менеджменту та формування конкурентних переваг країни. Зясовано залежність зростання економічної конкурентоспроможноств країни за рахунок інноваційної компоненти. Здійснено порівняльний аналіз міжнароднії конкурентоспроможності країн східної європи. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Покровськ: ДонНТУ | uk_UK |
dc.subject | ІННОВАЦІЯ | uk_UK |
dc.subject | ЧИННИК | uk_UK |
dc.subject | КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ | uk_UK |
dc.subject | ЕКСПОРТООРІЄНТОВАНІ ГАЛУЗІ | uk_UK |
dc.title | Інноваційні чинники підвищення міжнародної конкурентоспроможності України | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative factors of increasing international competitiveness of Ukraine | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | ОС "Магістр" ЕГФ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ДипломМАГИСТР.docx | 428,37 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.