Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30248
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТрачук, Кирило Володимирович-
dc.date.accessioned2019-04-08T08:49:07Z-
dc.date.available2019-04-08T08:49:07Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationТрачук, К.В. Підвищення ефективності механічної обробки деталей типу валшестерен в умовах гнучкого виробництва: Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 131 «Прикладна механіка» (спеціалізація «Мехатронні системи машинобудування»)/ К.В. Трачук. – Покровськ, ДВНЗ ДонНТУ, 2018.- 96 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30248-
dc.description.abstractВ магістерській роботі розглянуті шляхи підвищення ефективності механічної обробки деталей типу вал-шестерня в умовах гнучкого автоматизованого серійного виробництва. Для групи деталей типу «вал-шестерня» спроектована комплексна деталь. Для умов базового технологічного процесу механічної обробки деталей групи проаналізована його ефективність. Приведено результати аналізу способів нарізання зубів для деталей типу вал-шестерня і вибраний найкращий варіант.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПокровськ: ДонНТУuk_UK
dc.subjectдеталі типу «вал-шестерня»uk_UK
dc.subjectгрупова технологіяuk_UK
dc.subjectваріанти зубообробкиuk_UK
dc.subjectтокарні верстати типу «оброблюваний центр»uk_UK
dc.subjectтехнологічна собівартістьuk_UK
dc.subjectверстатна автоматизована системаuk_UK
dc.titleПідвищення ефективності механічної обробки деталей типу валшестерен в умовах гнучкого виробництваuk_UK
dc.title.alternativeImproving the efficiency of machining of parts of the “shaft-gear” in a flexible productionuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" МЕХТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018_М_МСМм-17_Трачук_КВ.pdf2,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.