Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30247
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогун, Владислав Богданович-
dc.date.accessioned2019-04-08T08:46:34Z-
dc.date.available2019-04-08T08:46:34Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationБогун В.Б. Підвищення ефективності лезової обробки гумовотканинних конвеєрних стрічок / Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 131 «Прикладна механіка» (спеціалізація «Мехатронні системи та комплекси в технології машинобудування»). – ДВНЗ ДонНТУ, Покровськ, 2018.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30247-
dc.description.abstractТеоретично досліджено розподіл зусиль в багаторядних механічних з'єднаннях гумовотканинних стрічок. Показано, що при одноосьовому розтягуванні найбільш навантажені крайні ряди скоб: складаючи 30% - 50% загального числа рядів, вони сприймають близько 90% навантаження. Встановлено закономірності розподілу зусиль між сполучними елементами, дотичних напружень в сполучному шарі і напруг, що розтягують в тканинному каркасі з'єднання.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПокровськ: ДонНТУuk_UK
dc.subjectлезова обробкаuk_UK
dc.subjectгумовотканинні конвеєрні стрічкиuk_UK
dc.subjectмеханічні елементи стикових з'єднаньuk_UK
dc.subjectдотичні напруженняuk_UK
dc.subjectтканинний каркасuk_UK
dc.subjectтеорія різанняuk_UK
dc.subjectнапружено-деформований станuk_UK
dc.subjectпроцес різання гумовотканинних конвеєрних стрічокuk_UK
dc.titleПідвищення ефективності лезової обробки гумовотканинних конвеєрних стрічокuk_UK
dc.title.alternativeImproving the efficiency of blade processing of rubber conveyor beltsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" МЕХТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018_М_МСМм-17_Богун_ВБ.pdf2,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.