Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30193
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПономарьов, Микита Михайлович-
dc.date.accessioned2019-04-03T06:18:09Z-
dc.date.available2019-04-03T06:18:09Z-
dc.date.issued2018-06-
dc.identifier.citationПономарьов, М.М Зниження канцерогенної активності кам’яновугільного пеку: Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія» / М.М. Пономарьов. – Покровськ:. ДВНЗ ДонНТУ, 2018. - 45 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30193-
dc.description.abstractМагістерська робота містить теоретико-методичні знання та основи виробництва кам’яновугільного пеку. Розглянуто проблему використання кам’яновугільного пеку з високим канцерогенним вмістом в ньому бенз(а)пірену. Розглянуті умови зниження канцерогенної активності кам’яновугільного пеку різними способами його модифікаціі. Детально вивчені можливі методи визначення канцерогенності пеку, зокрема такі як газова хроматографія, високоефективна рідинна хроматографія, хромато-мас-спектрометрія та інші. Знайдено альтернативний спосіб зниження канцерогеннності пеку за допомогою способу отримання сполучного пеку що полягає в термоокисленні антраценової олії. Розглянуті умови зниження канцерогенної активності кам’яновугільного пеку різними способами його модифікації.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПокровськ: ДонНТУuk_UK
dc.relation.ispartofseriesХімічні технології та інженерія;-
dc.subjectКАМ’ЯНОВУГІЛЬНИЙ ПЕКuk_UK
dc.subjectКАНЦЕРОГЕННІСТЬuk_UK
dc.subjectБЕНЗ(А)ПІРЕНuk_UK
dc.subjectЗНИЖЕННЯ КАНЦЕРОГЕННОСТІuk_UK
dc.titleЗниження канцерогенної активності кам’яновугільного пекуuk_UK
dc.title.alternativeReduction of carcinogenic activity of coal tar pitchuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" МЕХТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пономарьов.doc527 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.