Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30128
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШаповалова, Аліна Віталіївна-
dc.date.accessioned2019-04-02T07:07:49Z-
dc.date.available2019-04-02T07:07:49Z-
dc.date.issued2018-06-
dc.identifier.citationШаповалова, А.В Отримання стійких парафінових емульсій та дослідження їх властивостей: Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія» / А.В. Шаповалова. – Покровськ:. ДВНЗ ДонНТУ, 2018. - 56 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30128-
dc.description.abstractУ роботі наведено характеристику складу парафінової сировини, поверхнево – активних речовин та спеціальних добавок, які входять до парафінових емульсій, а також властивості, теоретичні умови утворення, способи отримання та методи аналізу парафінових емульсій. Теоретичні наукові результати полягають в отримані закономірності впливу складу і кількості комплексного емульгатора (триетаноламін — стеаринова кислота), а також добавок індустріального масла І-20А і поліметилсілоксану на стійкість парафінової емульсії; залежності впливу кількості органічної фази на в'язкість парафінової емульсії для різних добавок. Практична цінність роботи полягає у тому, що були визначені умови та отримані значно дешеві стабільні парафінові емульсії.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПокровськ: ДонНТУuk_UK
dc.relation.ispartofseriesХімічні технології та інженерія;-
dc.subjectПАРАФІНОВІ ЕМУЛЬСІЇuk_UK
dc.subjectПЕТРОЛАТУМuk_UK
dc.subjectСТЕАРИНОВА КИСЛОТАuk_UK
dc.subjectІНДУСТРІАЛЬНЕ МАСЛОuk_UK
dc.titleОтримання стійких парафінових емульсій та дослідження їх властивостейuk_UK
dc.title.alternativeObtaining of stable paraffin emulsions and studying their propertiesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" МЕХТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шаповалова.pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.