Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/26226
Назва: | Визначення рівня конкурентоспроможності споживчих продовольчих товарів (на прикладі молочної продукції). |
Інші назви: | Определение уровня конкурентоспособности потребительских продовольственных товаров (на примере молочной продукции). Determining the level of competitiveness in consumer food products (on an example of dairy products). |
Автори: | Ярим-Агаєв О.М. Письменний О.А. Менжунова М.О. Yarym-Agayev O.M. Pysmenniy O.A. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність товару, споживчий ринок сметани, частка ринку, маркетингове дослідження. конкурентоспособность товара, потребительский рынок сметаны, доля рынка, маркетинговое исследование. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Ярим-Агаєв О.М. Визначення рівня конкурентоспроможності споживчих продовольчих товарів (на прикладі молочної продукції) / О.М. Ярим-Агаєв, О.А. Письменний, М.О. Менжунова // Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 41. - Донецьк: ДонНТУ, 2012. – C.37-43. |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена налаштуванню методики оцінки рівня конкурентоспроможності продукції у залежності від ринкової частки товару на прикладі споживчого ринку сметани міст Донецька та Маріуполя. У результаті маркетингового дослідження встановлено, що для споживчого ринку сметани співвідношення між економічними та неекономічними показниками конкурентоспроможності становить 1/3. Побудовано математичну залежність ринкової частки від значення інтегрального коефіцієнту конкурентоспроможності, що дозволяє прогнозувати ринкову частку підприємства залежно від зміни рівня конкурентоспроможності товару. |
Опис: | Статья посвящена настройке методики оценки уровня конкурентоспособности продукции в зависимости от рыночной доли товара на примере потребительского рынка сметаны городов Донецка и Мариуполя. В результате маркетинговое исследование установлено, что для потребительского рынка сметаны соотношение между экономическими и неэкономичными показателями конкурентоспособности составляет 1/3. Построена математическая зависимость рыночной доли от значения интегрального коэффициента конкурентоспособности, которая позволяет прогнозировать рыночную долю предприятия в зависимости от изменения уровня конкурентоспособности товара. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/26226 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
37.pdf | 410,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.