Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/26218
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мудрий, О.І. | - |
dc.contributor.author | Кутовий, В.О. | - |
dc.date.accessioned | 2014-05-05T04:06:50Z | - |
dc.date.available | 2014-05-05T04:06:50Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Мудрий О.І., Кутовий В.О., АНАЛІЗ ДОМІШОК ПРИРОДНИХ ВОД, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ГЛИБОКОЗНЕСОЛЕНОЇ ВОДИ // ХХІІІ Всеукраїнська наукова конференція аспірантів і студентів "Охорона навколишнього середовища та раціональне використання природних ресурсів". Збірка доповідей . Том 1. Донецьк, 2013. - С. 92-93 | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/26218 | - |
dc.description | Reliability. efficiency and environmental friendliness of heating units is largely dependent on the quality hlybokoznesolenoyi process water that goes into getting a pair. Coarse impurities that determine the turbidity of the water and is mechanical - a sand, clay and other mineral particles and organic origin. | en_US |
dc.description.abstract | Надійність. ефективність і екологічність роботи теплових агрегатів у значній мірі залежить від якості глибокознесоленої технологічної води, що йде на отримання пари. Грубодисперсні домішки, які визначають мутність води і є механічними - це пісок, глина та інші частинки мінерального та органічного походження. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Донецкий национальный университет | en_US |
dc.subject | природні води | en_US |
dc.subject | вугільна кислота | en_US |
dc.title | АНАЛІЗ ДОМІШОК ПРИРОДНИХ ВОД, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ГЛИБОКОЗНЕСОЛЕНОЇ ВОДИ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Публікації кафедри "Екологія і безпека життєдіяльності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
s3mudryj.pdf | 161,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.