Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/26033
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPrisedsky, V. V.-
dc.contributor.authorTonkin, B.A.-
dc.contributor.authorProykova, Y.G.-
dc.contributor.authorRoysenblat, E.M.-
dc.contributor.authorVolkova, E.I.-
dc.contributor.authorOliver, T.J.-
dc.contributor.authorWalsh, F.C.-
dc.contributor.authorSmith, J.R.-
dc.contributor.authorKisel, N.G.-
dc.date.accessioned2014-04-17T17:19:14Z-
dc.date.available2014-04-17T17:19:14Z-
dc.date.issued1996-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/26033-
dc.descriptionИзучены морфолоrия, текстура кристаллических зерен, изменения химического состава, а также критические токи в зависимости от координаты вдоль длинномерных стержнеобразных YВСО образцов, полученных расплавной технологией. Для различных участков по длине образцов найдены значительные неоднородности величин критического тока и химического состава. Обнаружена сильная корреляция между критическими токами и композиционными параметрами материала.en_US
dc.description.abstractGrains morphology, texture and grain alignment, variations in chemical composition together with critical currents have been studied as a function of coordinate along the length of elongated melt-textured YBCO rod specimens. Significant inhomogeneities in critical currents and chemical composition (211/123 compositional ratio and oxygen content) were observed for different sections of the specimens. A strong correlation between critical current and compositional parameters bas beat found.en_US
dc.language.isoen_USen_US
dc.publisherFunctional Materials 3, No.1 (1996). - P.37-41en_US
dc.titleMicrostructure, composition and critical currents in melt-textured YBCO ceramicsen_US
dc.title.alternativeМикроструктура, сосотав и критические токи в расплавно-текстурированной керамике YBCОen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри загальної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Func_96.pdf4,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.