Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/25969
Назва: Получение и качество коксового орешка на ЗАО «ДМЗ»
Автори: Мирончик, М.В.
Ключові слова: ГИК-52АМ
фракция
инерционный грохот
коксовый орешек
Дата публікації: 2011
Видавництво: ДонНТУ
Бібліографічний опис: Металлургия XXI столетия глазами молодых/ Материалы всеукраинской научно-практической конференции студентов физико-металлургического фа-культета ДонНТУ. - Донецк: ДонНТУ, 2011. - 213 с.
Короткий огляд (реферат): Проведенные рассевы показали, что получаемый коксовый орешек содержит фракцию менее 10 мм в среднем около 3 %. Таким образом, в настоящее время в доменном цехе ЗАО «ДМЗ» созданы минимально необходимые условия для современной подготовки кокса к доменной плавке.
Опис: Руководитель – к.т.н., доцент кафедры РТП Кузин А.В.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/25969
Розташовується у зібраннях:Металлургия XXI столетия глазами молодых, 2011

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мирончик М.В..pdf237,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.