Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/21992
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКараван С.І.-
dc.date.accessioned2013-06-28T11:03:35Z-
dc.date.available2013-06-28T11:03:35Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМатеріали міжнародної науково-теоретичної конференції молодих учених і студентів «Менеджмент та маркетинг: сучасні глобальні виклики». – В 2-х томах. – Т.1: Менеджмент. – Донецьк: ДВНЗ «Донецький національний технічний університет», 2013. – 334 сen_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/21992-
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectТемпи ростуen_US
dc.subjectThe growth rateen_US
dc.subjectкондитерські компаніїen_US
dc.subjectconfectionery companyen_US
dc.subjectзростання обсягівen_US
dc.subjectincrease inen_US
dc.subjectрівень конкуренціїen_US
dc.subjectdegree of competitionen_US
dc.titleВИВЧЕННЯ ВПЛИВУ РИНКОВОЇ СИТУАЦІЇ НА ІНВЕСТИЦІЙНУ ПРИВАБЛИВІСТЬ УКРАЇНСЬКИХ КОНДИТЕРСЬКИХ КОМПАНІЙen_US
Розташовується у зібраннях:МЕНЕДЖМЕНТ ТА МАРКЕТИНГ: СУЧАСНІ ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
karavan.pdf385,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.