Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19568
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоробський, Руслан Владиславович-
dc.contributor.authorВискребець, Андрій Сергійович-
dc.date.accessioned2013-05-06T13:13:45Z-
dc.date.available2013-05-06T13:13:45Z-
dc.date.issued2007-12-13-
dc.identifier.citationВискребець А.С., Коробський Р.В. Інновації у харчовій помисловості України // Актуальні проблеми економічного і соціального розвитку регіону: Збірник матеріалів регіональної науково-практичної конференції до 10-ї річниці кафедри «Економіка і менеджмент» (13 грудня 2007р.). - Красноармійськ: КІІ ДонНТУ, 2007. - с.82-86en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/19568-
dc.description.abstractПоказано, що агропромисловість здатна забезпечити внутрішні потреби у продовольчих товарах, має значний експортний потенціал та позитивне сальдо зовнішньої торгівлі; обсяги іноземних інвестицій складають майже третину від загальних капіталовкладень в економіку України; протягом останніх років галузь входить до п'ятірки лідерів, що постійно нарощують обсяги виробництва.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherНорд-Пресс, издательский дом, ООО (г.Донецк, Украина)en_US
dc.subjectзагальні капіталовкладенняen_US
dc.subjectекономіка Україниen_US
dc.subjectагропромисловістьen_US
dc.subjectекспортний потенціалen_US
dc.titleІнновації у харчовій помисловості Україниen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові праці викладачів кафедри менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
s2.pdf699 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.