Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18315
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШумаева, Елена Александровна-
dc.date.accessioned2013-04-09T09:07:49Z-
dc.date.available2013-04-09T09:07:49Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/18315-
dc.description.abstractСУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ ЛОГІСТИЧНИМИ ПРОЦЕСАМИ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІen_US
dc.titleСУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ ЛОГІСТИЧНИМИ ПРОЦЕСАМИ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Шумаєва Олена Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
статья Проценко.doc792 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.