Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17176
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУсова, Анна Владимировна-
dc.contributor.authorУсова, Ганна Володимирівна-
dc.contributor.authorUsova, Anna-
dc.date.accessioned2013-02-07T10:12:25Z-
dc.date.available2013-02-07T10:12:25Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationНауковий журнал «Інтелект XXI»: №1/2 ‘ 2009. – Донецьк: СПД Купріянов В.С., 2009 – С. 86-92en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/17176-
dc.descriptionReviewed basic means and goals of benchmarking as the instruments to achieve competitive advantages. Developed the methodology of marking out non-core enterprise functions with subsequent outsourcing and delegation to the enterprises which will be more successful in their execution. Determined the increasing role of the topic under the modern conditions of Ukrainian economy development.en_US
dc.description.abstractРозглянуто основні види та завдання бенчмаркінгу як інструмента досягнення конкурентних переваг. Розроблена методика виділення непрофільних функцій підприємства для передачі їх в аутсорсинг підприємствам, що є більш успішними в їх виконанні. Визначено зростаючу роль цього питання в сучасних умовах розвитку економіки України.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherДонецьк, СПД Купріянов В.С.en_US
dc.subjectбенчмаркінгen_US
dc.subjectбізнес-процесen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectпромислове підприємствоen_US
dc.subjectbenchmarkingen_US
dc.subjectbusiness processen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectindustrial enterpriseen_US
dc.titleМетодика проведення бенчмаркінгового аналізу для виділення непрофільних функцій промислового підприємстваen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Публікації кафедри "Менеджмент організацій"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методика проведення бенчмаркінгового аналізу.pdf133,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.