Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15468
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСоломенный, Федор Федорович-
dc.date.accessioned2012-10-15T16:15:40Z-
dc.date.available2012-10-15T16:15:40Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationРакша-Слюсарева О.А, Соломена З.В, Слюсарев О.А, Пугачова І.І, Ф.Ф.Соломений Ф.Ф. Дослідження властивостей бджолиного обніжжя як перспективного інгредієнту для спортивного харчування./ О.А.Ракша-Слюсарева, З.В.Соломена, О.А.Слюсарев, І.І.Пугачова, Ф.Ф.Соломений. // Теорія і практика фізичного виховання: Науково-методичний журнал – Донецьк: ДонНУ, 2012. – Вип. 1. – С.149– 154.en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15468-
dc.descriptionThe sporting feed creation with the adaptogene application which called bee pollen and its influence on the students-volunteers physical indexes is reviewed in the article. Expediency of the usage appointed ingredient at food foods creation of the functional setting for sportsmen is proven by the researches results.В статье рассматривается создание спортивного питания с использованием адаптогена – пчелиная пыльца и его влияние на физические показатели студентов-волонтеров. Целесообразность использования указанного компонента при создании пищевых продуктов функционального назначения для спортсменов доказана результатами исследований.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherДонецьк: ДонНУen_US
dc.subjectsporting feed, dietary food additions, functional foods, bee pollen, gemogram and leikogram indexes.en_US
dc.subjectспортивное питание, диетические пищевые добавки, функциональные продукты, пчелиная пыльца, показатели гемограммы и лейкограммы.en_US
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ БДЖОЛИНОГО ОБНІЖЖЯ ЯК ПЕРСПЕТИВНОГО ІНГРЕДІЄНТУ ДЛЯ СПОРТИВНОГО ХАРЧУВАННЯen_US
Appears in Collections:Статті кафедри фізичного виховання і спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Статья Соломенный.doc138 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.