Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8368
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Безверхий, И.В. | - |
dc.contributor.author | Томаш, А.А. | - |
dc.date.accessioned | 2012-03-14T06:35:08Z | - |
dc.date.available | 2012-03-14T06:35:08Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.date.submitted | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серiя: металургія. Випуск: 11(159) - Донецьк: ДонНТУ. - 2009 | en_US |
dc.identifier.other | УДК 622.785 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/8368 | - |
dc.description | The influence of sintering mixture segregation lime expense and stratum height change on the speed of sintering process and output of suitable sinter is experimentally studied | en_US |
dc.description.abstract | Эксперементально установлено влияние сегрегации агломерационной шихты по крупности,расхода извести,изменения высоты слоя на скорость спекания и выход годного агломерата. Полученны уравнения,позволяющие количественно учесть влияние интенсифицирующих факторов на показатели процесса спекания | en_US |
dc.publisher | Донецький національний технічний університет | en_US |
dc.subject | агломерация | en_US |
dc.subject | sintering | en_US |
dc.subject | sintering process | - |
dc.subject | sinter machine | - |
dc.subject | charge | - |
dc.subject | агломашина | - |
dc.subject | скорость спекания | - |
dc.subject | шихта | - |
dc.subject.other | спекание | - |
dc.title | Исследование влияния интенсифицирующих факторов на показатели процесса агломерации | en_US |
dc.title.alternative | A study of the Influence of Intensifying Factors on the Rate of Sintering Process | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | 2009_Випуск 11(159) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bezverhiy.pdf | 6,53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.